Тел:
+359 52 301 072
Email:
info@hellenika-bg.com
Адрес: ул. Петър Райчев 14
Варна 9000, България

Технически мениджмънт

ХЕЛЛЕНИКА ООД е готова да предложи своите услуги в Техническия мениджмънт на Вашите кораби.

Натрупаният от нас опит и екипът от професионалисти, с които разполагаме са готови да осигурят най – доброто качество на техническа поддръжка на Вашия кораб, подбор на квалифициран екипаж, техническо снабдяване и всички услуги осигуряващи сигурното и безаварийно плаване на кораба.

Нашите суперинтенданти и капитани са готови да предоставят своите услуги в техническия, екипажния и операционния мениджимът, в съотвествие с изискванията на Международната Асоциацията на Морските Регистри (International Association of Classification Societies), застрахователните клубове и флаг контрола.

Дългогодишеният ни опит с класификационните организации, различни застрахователи и флагове, ни дава възможност по най-добър начин да предтавим интересите на корабособственика и иконочимески ефективно да осъществим обслужването на кораба.

Нашите знания са базирани основно на танкерния и бълкерния флот, но сме готови за нови проекти и имаме за цел да резширим списъка на менажираните от нас кораби, като главен преоритет имат газовозите.

Нашите партньори в различните пристанища по света както и доставчиците на резервни части и горива са доказали своята надежност и ни дават възможност да облужваме менажираните кораби качествено и навреме.

– Технически менеджмънт
– Екипажен мениджмънт
– Операционен мениджмънт

Социални мрежи